Over ons

Elevation Events is in 2009 opgericht door de broers Jasper en Joris Coenen. De broers kwamen op het idee om de verjaardag van Joris eens goed te vieren. Zo huurde ze een studio af en nodigde zoveel mogelijk mensen uit. Dit begon met een kleine 200 man, maar groeide al snel uit naar een eerste editie van Soenda Festival op Soia – Strand Oog in Al. Door de jaren heen zijn er steeds meer concepten bijgekomen en is Elevation Events uitgegroeid tot een gerenommeerde festivalorganisatie.

Waar Elevation Events begon met twee broers is het team inmiddels uitgebreid tot een professioneel team met eenzelfde passie voor elektronische muziekevenementen. Bij Elevation Events draait het niet enkel om de muziek maar de totaalbeleving waarin de bezoeker en sfeer centraal staat. Een goede mix van sfeer, muziek, aankleding en ontspanning zorgen voor een perfect evenement.

Naast het organiseren van eigen concepten werkt Elevation Events inmiddels ook voor opdrachtgevers en deelt daarmee haar expertise op verschillende gebieden.

Soenda – Smeerboel – Ohm – Duikboot – Paradijs van het Zuiden – Daisy – De Leuke – In het Zand – 18hrs Festival – Soia Koningsdag – Soia x Fluff Disco Festival